Over GGG - gasten

 

Beste gast,

 

Alle gastenkamers (B&B) in Vlaanderen moeten voldoen aan de vereisten opgelegd door de Vlaamse Regering. U kan deze vereisten opvragen op de website http://www.vlaanderen.be/int/logies.

 

Alle GGG leden zijn dus erkend door de Vlaamse regering. Hierdoor bent u zeker dat uw verblijf aan de 'harde' of infrastructuur- & veiligheidsvereisten voldoet. De GGG groepeert de kleinschalige gastenkamers op het Gentse grondgebied, die zich engageren om ook op het gastheerschap (de zogenaamde 'zachte' vereisten) hoog in te zetten. U kan bij onze leden rekenen op een warm en persoonlijk onthaal. Onze leden zijn 'ambassadeurs' van Gent en zullen u, met de nodige ingehouden fierheid die de Gentenaar eigen is, wegwijs maken in onze stad. Uiteraard kennen we de 'klassiekers', maar we zullen u graag ook onze 'geheime' plekjes verklappen waar je het echte Gent kan ontdekken.


In het onwaarschijnlijke geval dat er een probleem zou zijn met uw verblijf in een GGG-gastenverblijf, kan u rekenen op onze GGG-ombudsman. U kan ons bereiken via e-mail : review@bedandbreakfast-gent.be


Als u, zoals zo vele andere voor u, tevreden bent, neem dan even tijd om uw ervaringen door te geven op de review-pagina's van het gastenverblijf. Het gastgezin en andere reizigers zullen u dankbaar zijn.